Rubriek: Oppervlakte

Nieuwe verspanende lamellenschijven Cibo

Cibo lanceert een nieuw en compleet progamma verspanende lamellenschijven. De drie lijnen, Industrial, Performance en Ultimate, komen elk met hun specifieke troeven tegemoetkomen aan de wensen van iedere gebruiker en de toepassing die hij of zij voor ogen heeft.

De Industrial lijn bestaat uit lamellenschijven met een ideale prijs-prestatieverhouding. De Industrial inox is de perfecte instapschijf voor het bewerken van rvs en zorgt voor het beste rendement bij lage druk. De Industrial schijf op staal heeft een iets stuggere polycotton drager. Hierdoor is de levensduur bijna twee keer zo lang in vergelijking met een klassieke lamellenschijf.

Allrounder

De Performance lijn is één van de meest veelzijdige schijven ter wereld. Deze schijf combineert de agressiviteit en levensduur van de Ultimate lijn met het gebruiksgemak van de Industrial lijn. Het maakt van de Performance schijf de gedroomde allrounder voor topprestaties.

Beste schijf voor zware verspaning

De Ultimate schijf (vroegere Top lijn) is de hoogst verspanende lamellenschijf die er op de markt te vinden is. Dankzij de speciaal opgebouwde keramische korrel zorgt deze schijf voor de hoogste verspaning bij hoge druk. De ideale schijf dus voor het zwaardere werk.

https://flapdiscs.cibo.be/

Dit bericht delen?