Rubriek: Bevestigingstechniek

Nieuwe vestiging YASKAWA Benelux geopend

Eind juni is nieuwe vestiging van YASKAWA op de Brainport Industries Campus (BIC) op feestelijke wijze officieel geopend. Verschillende gasten uit binnen- en buitenland, medewerkers, zakelijke partners en andere genodigden konden de nieuwe locatie van YASKAWA Benelux bezichtigen en een aantal presentaties bijwonen.

Bruno Schnekenburger, CEO van Yaskawa Europe, Minister Ms. Kijima van de Japanse Ambassade, Niels Langenhuizen over de Brainport Industries Campus (samenwerking en verdere toekomstige uitbreiding),  Michel Weeda, Manager Innovation Program en Meino Noordenbos, CEO Rubix Benelux kwamen allemaal aan het woord tijdens deze middag.

Diverse demo’s

Na een korte presentatie van Koen Herps van KMWE over het Fieldlab Advanced Manufacturing Logistics, waarin Yaskawa Benelux ook participeert, konden alle gasten een bezoek aan het Fieldlab brengen en daar onder andere de mobiele HC10 cobot in actie zien. Partners ProduLAS, MCA, BMO en SCHUNK waren allen aanwezig met hun eigen demo’s. In de Yaskawa showroom waren nog een aantal demo’s te zien, zoals het AirGrip robot systeem voor het oppakken van flessen, de nieuwe GA500 frequentieregelaar en de compacte ArcWorld Micro lascel.

www.yaskawa.eu.com

Dit bericht delen?