Rubriek: Bevestigingstechniek

Rolan Robotics biedt helpende hand bij robotisering

Gebrek aan vakmensen, flexibiliteit en het waarborgen van kwaliteit zijn belangrijke redenen om te robotiseren in de metaalindustrie. Rolan Robotics is specialist in innovatieve automatisering en biedt ondernemers de helpende hand en een passende oplossing. 

Ook voor Broods Fijnmeetal heeft Rolan Robotics een passende oplossing kunnen bieden. Frezen en draaien vormen de hoofdactiviteiten van Broods Fijnmetaal. De groeiende vraag naar flexibiliteit heeft het bedrijf doen besluiten voor een 6-assige OTC 6 handlingrobot te kiezen. Deze heeft een payload van 50 kg en is voorzien van een dubbele Schunk gripper PZN+200-1. Frank Broods van Broods Fijnmetaal: “Wij zijn zeer tevreden over onze nieuwste aanwinst. Rolan Robotics heeft onze ideeën over robotisering goed opgepakt en ons prima geadviseerd.” 

Rolan Robotics is al meer dan 25 jaar systeemintegrator voor automatiseringstoepassingen in de metaalindustrie. Naast lasrobots van OTC worden ook handling robots van OTC, FANUC en Stäubli ingezet om voor elk project een automatiseringsoplossing op maat te bieden. Met efficiëntieverbetering en procesoptimalisatie als resultaat.

www.rolan-robotics.nl

Welding Week: 1.B080

Dit bericht delen?