Rubriek: Oppervlakte

Veel belangstelling voor nieuw kennis- en netwerkevent Materials+Eurofinish+Surface

Op 16 januari vond de kick-off plaats van het nieuwe kennis- en netwerkevent Materials+Eurofinish+Surface bij Mikrocentrum in Veldhoven. De organisatie, bestaande uit Mikrocentrum, VOM en Vereniging ION, presenteerden aan ruim 70 belangstellenden de plannen voor de komende editie en vroegen de bezoekers actief mee te denken voor de editie in 2021. 

Grenzeloos denken, dat was het overkoepelende thema tijdens de kick-off. Waar in 2019 de start is gemaakt door de samenwerking tussen Mikrocentrum en VOM met Eurofinish+Materials, sluit voor de editie op 3 en 4 juni 2020 nu ook Vereniging ION aan. Dat de eerste samenwerking als succesvol werd ervaren en vakbeurs Surface nu wordt toegevoegd, werd door het aanwezige publiek als zeer positief ervaren. Organisatoren Timo van Leent (Mikrocentrum), Veerle Fincken (VOM) en Egbert Stremmelaar (Vereniging ION) zijn dan ook unaniem: “Het is de combinatie én de kracht van 3 netwerken die gaan leiden tot een succesvol en grenzeloos kennis- en netwerkevent”. 

Veel meer dan alleen een beursvloer 

Materials+Eurofinish+Surface wordt veel meer dan alleen een beursvloer waar bedrijven zich kunnen presenteren. Het is de combinatie van beursvloer, congresprogramma, demo area’s, innovatiepleinen, een internationale Meet & Match en materiaal- en coatingdoktoren die het tot een uniek eventconcept maakt. Na toelichting van het concept voor de komende editie, werd de bezoekers gevraagd actief mee te denken over actuele topics rondom de beurs tijdens een live survey. Dit gaf de organisatie goed inzicht in de kansen en behoeften voor de toekomst. 

Grenzen verleggen

Door de centrale ligging in Veldhoven, in het hart van de hightech maakindustrie, is het evenement bovendien in staat om zowel Nederlandse, Belgische, Luxemburgse als Duitse bezoekers te trekken en grenzen te verleggen. Dit wordt onder andere gerealiseerd door intensieve samenwerking met partners en exposanten. Vanuit deze twee groepen vertelden vier organisaties waarom zij ervoor kozen om deel te nemen aan Materials+Eurofinish+Surface. Zo vertelde René de Groot van KVK waarom zij een Meet & Match organiseren en deelden Mark Decker (Kanigen), Serviel Smolders (Smolders SSO) en Koen Babonnick (AD Chemicals) hun ervaringen tijdens de vorige editie en verwachtingen voor de komende editie. De kick-off werd afgesloten met een lezing over het meer halen uit een beursdeelname met online marketing door Susanne van Doornik (Mikrocentrum). 

Over Materials+Eurofinish+Surface

Materials+Eurofinish+Surface biedt op 3 en 4 juni 2020 in het NH Koningshof te Veldhoven een compleet overzicht van de laatste ontwikkelingen binnen de gehele keten; van grondstof tot en met gerealiseerd product. Waar Materials zich sterk focust op de rol van materialen in het succes van een product, verbinden Eurofinish en Surface professionals die zich bezig houden met oppervlaktetechnieken. Kortom: daar waar Materials eindigt, beginnen Eurofinish en Surface. Deze synergie maakt dat bezoekers alle aspecten vinden om een goed en duurzaam eindproduct te realiseren. Bedrijven die geïnteresseerd zijn in exposeren kunnen meer informatie vinden op de website.

www.materials-eurofinish-surface.com

Dit bericht delen?