Rubriek: Plaat- en buisbewerking

Cosen Mechatronics uit Taiwan schroeft samenwerking met Electrotool op

Van 12 t/m 15 maart zullen de Cosen bandzaagmachines getoond worden bij Electrotool op stand D060 in hal 8 tijdens de Technishow. Cosen biedt een zeer compleet programma zaagmachines. Electrotool vertegenwoordigt de verstek bandzaagmachines exclusief. Ook de dubbelkoloms half- en bandzaagautomaten en de platenzagen zijn bij Electrotool exclusief verkrijgbaar.

De samenwerking gaat nu verder. Vooral de combinatie met de in eigen beheer gefabriceerde MPS rollenbanen en aanslagsystemen, waar vele zaagmachines mee zijn uitgevoerd om als complete zaaginstallatie opgeleverd te worden, is een krachtige binding in deze samenwerking. Hiermee krijgt de gebruiker een pasklare oplossing aangeboden van één partij met één aanspreekpunt.

Echte zaagoplossingen

Deze combinatie en de uitgebreide service afdeling van Electrotool garandeert gebruikers van een goede in bedrijfstelling, eventuele nazorg en gedegen onderhoud. Het programma van Cosen is divers en voorziet in het bieden van echte zaagoplossingen. Of het nu om massief, profiel materiaal of plaat gaat. Cosen was de eerste die de machines heeft uitgevoerd met de industry 4.0 faciliteit en nam daarmee een voorsprong op collega aanbieders. Nog steeds zijn veel oplossingen vernieuwend.  

Naast de demonstraties op de Technishow zijn de machines uiteraard te zien bij Electrotool in Krimpen a/d IJssel.

www.electrotool.nl

Technishow: 8.D060

Dit bericht delen?