Rubriek: Bevestigingstechniek

Rolan Robotics ziet metaalbewerking als kunst

Tijdens deze TechniShow heeft Rolan Robotics als thema ‘Kunst van Metaal’. Het bedrijf ziet metaalbewerking als kunst en neemt tijdens de beurs de bezoeker mee op reis langs alle oplossingen die de systeemintegrator kan bieden voor de metaalsector.

Het thema ‘Kunst van Metaal’ zie je volgens Rolan terug in de verschillende aspecten van het bewerkingsproces. Dat begint bij de manier van produceren tot aan de eindproducten zelf. Tijdens TechniShow wordt het Rolan verhaal getoond, waarin de kunst van metaal op verschillende manieren terugkomt. De rode draad is de reis die bezoekers van de stand kunnen maken langs alle oplossingen die Rolan biedt voor de metaalsector. Zo worden ze meegenomen langs offline programmeren en lasdemonstraties met de OTC Easy Arc.

Las- en handlingrobots

Al meer dan 25 jaar is Rolan Robotics systeemintegrator voor automatiseringstoepassingen in de metaalindustrie. Naast lasrobots van OTC worden ook handling robots van OTC, FANUC en Stäubli ingezet om voor elk project een automatiseringsoplossing op maat te bieden. Als aanbieder van innovatieve automatiseringsoplossingen toont Rolan Robotics tijdens de TechniShow de uitgebreide mogelijkheden op dat gebied.

Rolan Robotics is als allround systeemintegrator vaak betrokken bij het gehele productieproces. Door deze brede focus zien zij steeds meer kansen ontstaan voor klanten en helpen zij hen die kansen te grijpen. De TechniShow is voor Rolan Robotics dé ontmoetingsplek voor hun klanten en ondernemers die één of meerdere stappen willen gaan zetten in automatisering.

www.rolan-robotics.com

TechniShow: 10.C010

Dit bericht delen?