Rubriek: Oppervlakte

Timesavers toont efficiënte toevoegingen voor haar machines op EuroBLECH

Met meer dan 70 jaar ervaring en een enorm klantenbestand wereldwijd, erkent Timesavers als geen ander de behoefte aan en de kracht van voortdurende ontwikkeling en innovatie. Tijdens de vakbeurs voor de internationale plaatwerkindustrie presenteert Timesavers een combinatie van de ultramoderne roterende borstelmachine 42 series WWRBW en een ‘Add-on’. De nieuwe Add-on maakt de 42 series veelzijdiger dan ooit en bespaart de gebruiker nog meer tijd bij het ontbramen en afronden van een product. Voordat de werkstukken worden ontbraamd of afgerond in de machine, passeren ze een speciale zone van de transportband. Deze Add-on zone van de machine ontbraamt de onderkant van het product en geeft ze een afronding op de rand. Door deze combinatie wordt tijd bespaard omdat het product niet langer tweemaal door de 42-WWRBW-machine hoeft te gaan en daardoor alleen het laden en ontladen moet worden uitgevoerd door een operator. Bovendien verhoogt de ontwikkeling het niveau van integratie in volautomatische verwerkingslijnen, zoals verwacht wordt in de nieuwe norm “Industrie 4.0”.

Hammer Head

Ook presenteert Timesavers de nieuwe aggregaat, de Hammer Head. Deze is ontworpen om zware slakken te verwijderen van grotere staalproducten. Met de nieuwe aggregaat zullen de spare parts kosten voor de machines verlagen. De Hammer Head wordt tentoongesteld op de 42 series HWRB-machine. Met deze combinatie kan men goed laten zien hoe alle functies van deze machine kunt worden gecombineerd.

Nieuwe look voor de 12 serie

Daarnaast presenteert Timesavers de 12 series machine met een compleet nieuwe look. Niet alleen biedt deze serie een geweldige afwerking, met afronding en ontbramings-mogelijkheden voor een betaalbare prijs, maar alles ziet er beter uit dan ooit met het nieuwe Timesavers-ontwerp. Het nieuwe ontwerp wordt voor de eerste keer getoond op de EuroBlech 2018, naast de populaire 42 series WWRBW met de nieuwe Add-on, de series 42 HWRB met Hammer Head™ aggregaat, 32 WRBW, 22 WMDB, 12 en de betrouwbare 10 series handmatige slijpmachine. Alle reden dus voor een bezoek aan de Timesavers stand tijdens EuroBLECH!

www.timesaversint.com/nl/

EuroBLECH: Hal 14, stand L41

Dit bericht delen?