Rubriek: Oppervlakte

Effectief metaalslak verwijderen met Hammerhead aggregaat

Bij veel bedrijven gebeurt het verwijderen van slakken op metaal nog handmatig. Met de recente introductie van Timesavers Hammerhead hoeft dit niet meer bij de bewerking van plasma- en vlamgesneden delen. Met de Hammerhead aggregaat kan het restmateriaal nog slimmer worden verwijderd.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een slimme automatiseringsoplossing voor het verwijderen van slakken biedt de 22 series machines met Hammerhead aggregaat uitkomst. Het aggregaat bestaat uit een as met pennetjes die de slakken er af hamert. Aan de ene kant van de machine schuif je het staal er in en aan de andere kant komt het er schoon weer uit. Simpel, maar voor veel bedrijven zeer waardevol.

Minder ziekteverzuim

Daarnaast zorgt de machine niet alleen voor een snellere en effectievere werkwijze maar draagt deze ook bij aan een lager ziekteverzuim. Bij het gebruik van de machine komt praktisch geen fijnstof meer vrij. Daarnaast loopt het personeel bij manuele handelingen altijd het risico op blessures, door o.a. de trillingen in hun handen.

De 22 series met Hammerhead aggregaat maakt het schoonmaken van metaal dus toegankelijker, prettiger en gangbaarder. Timesavers nodigt u graag uit voor een bezoek aan de showroom in Goes. Dan kunt u deze innovatieve oplossing met eigen ogen bekijken en zich laten informeren over alle voordelen.

www.timesaversint.com

Dit bericht delen?