Rubriek: Oppervlakte

Nieuwbouw HEVAMI Oppervlaktetechniek van start

HEVAMI Oppervlaktetechniek uit Veghel is van start gegaan met de bouw van een nieuw bedrijfspand. Op een perceel van 1.360 m2 zal een 9 meter hoge hal van circa 380 m2 gebouwd worden met daarvoor in twee lagen een kantoorruimte van 200 m2. De nieuwbouw bevindt zich ook in Veghel op 1,5 km van de huidige locatie, nabij de bruisende Noordkade.

HEVAMI is sinds 1 maart 2000 gespecialiseerd in de levering van straal-, bandschuur-, ontbraam-, polijst- en richtmachines inclusief de bijbehorende verbruiksartikelen. Om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn beschikt HEVAMI over een eigen servicedienst voor zowel mechanische als elektrotechnische werkzaamheden. Tevens voert men voor vele bedrijven jaarlijkse of halfjaarlijkse inspecties uit om zo ongewenste stilstand van de machines zoveel als mogelijk te voorkomen.

Betere faciliteiten, meer uitstraling

De bestaande locatie is na vele jaren te klein geworden en voldeed al geruime tijd niet meer aan de huidige wensen. HEVAMI krijgt niet alleen betere faciliteiten maar ook veel meer uitstraling. In het nieuwe moderne pand is dan ook voldoende ruimte om meer nieuwe machines te demonstreren en daarnaast gebruikte machines terug te nemen. Deze worden gereviseerd om vervolgens als een goed gebruikte machine een tweede leven te geven. Hiervoor wordt de bedrijfshal voorzien van twee hallenkranen met elk een hefgewicht van 5000 kg. Naast de grotere bedrijfshal geeft een groter kantoor ook meer mogelijkheden, zoals op termijn de uitbreiding met extra personeel willen. Hevami streeft ernaar om aan het einde van het eerste kwartaal 2022 op de nieuwe locatie actief te zijn.  

www.hevami.nl

Dit bericht delen?