Nieuws

Vernieuwde website VGK Solutions

(15-05-2018)

In April is de vernieuwde website van VGK CNC Machines & Robotic Solutions (ofwel VGK Solutions) live gegaan. De nieuwe website, volledig in lijn met de moderne huisstijl van VGK Solutions, biedt een goed overzicht van de gerenommeerde Italiaanse fabrikanten van CNC-machines, onderdelen en robotoplossingen waarvoor deze onderneming hét Benelux-verkoopkantoor is.

Van elke fabrikant is een korte omschrijving gegeven en een paar minuten durende film, om een goed beeld te krijgen van de uiteenlopende mogelijkheden. Speciaal voor de offshore en scheepvaart verkoopt VGK CNC-freesmachines en CNC-draaibanken van Mario Carnaghi. Voor geavanceerde 5- en 6-assige CNC-freesmachines, CNC-kotterbanken en freeskoppen voor de metaalsector werken ze nauw samen met Goglio Milling Systems.

Robotica

Naast CNC-technologie beweegt VKG Solutions zich ook op het gebied van robotica. Zo wordt voor het ontwerpen en bouwen van turnkey oplossingen op het gebied van robotica gewerkt met de systemintegrator QD Robotics. Voor het zandstralen van producten van zeer uiteenlopende groottes heeft VGK Solutions Norblast in haar pakket. Het geheel wordt gecompleteerd met een uitgebreid pakket draaitafels voor bestaande en/of nieuwe CNC-machines van LCM en een assortiment elektrische spindels van Peron Speed.

Automatiseren productiemachines

Samen met de Nederlandse ondernemingen Techno Mind, Eding CNC en CNC Logic legt VGK Solutions zich, onder de naam CNC Solutions Group, toe op het automatiseren van productiemachines (hard- en software) in de verspanende sector. Ook het laten uitvoeren van een complete refit behoort tot de mogelijkheden van deze groep ondernemers. De servicepartner van VGK Solutions is Primoteq. Deze onderneming verzorgt 1e lijns service aan de machines van Goglio Milling Systems in Nederland, België en Duitsland. Indien gewenst kan Primoteq ook worden ingeschakeld voor service aan de installaties van de andere, hierboven genoemde Italiaanse fabrikanten van VGK Solutions. Tenslotte is VGK Solutions dé aanspreekpartner in de Benelux voor merkonafhankelijke reparatie van elektrische spindels. 

www.vgksolutions.eu